Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
røget makrel, rå løgringe, røreæg, salt og peber, purløg. Hvis du vil have en dressing af en art, så lav en creme-fraiche eller yoghurt dressing med purløg og lidt sennep.
Edit: For at få røreægen til at holde, kan du lave den som æggekage med mirin (sød risvinseddike) i
Det er pisse-lækkert, men også lidt meget arbejde og jeg tror ikke at det ville holde sig så godt over flere dage.
Røget fisk er ellers en af de klassiske ting der kan holde sig i flere dage. Tricket med mirin er, at du tilfører et konserveringsmiddel (sukker og syre) til æggedelen.
Ok, det er mere gennemtænkt end jeg antog. Det vil jeg prøve, tak 🙂
Hvis du vil være rigtig fin på den (både til mit forslag og til andre muligheder), kan du købe nogle squeeze flasker og fylde dine mest brugte hjemmelavede dressinger på dem. Hjemmelavede dressinger kan som regel holde sig i 4-5 dage, så du kan lave det du bruger mest og så lige putte dem på de madder der bruger dem, når du pakker frokosten. Så slipper du også for at de tørrer ud på maden. Det eneste du skal finde ud af er hvor meget dressing der skal laves. :D