Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

  • MummifiedClient5000
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    2
    ·
    3 days ago

    Det er pisse-lækkert, men også lidt meget arbejde og jeg tror ikke at det ville holde sig så godt over flere dage.

    • Havesh
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      3 days ago

      Røget fisk er ellers en af de klassiske ting der kan holde sig i flere dage. Tricket med mirin er, at du tilfører et konserveringsmiddel (sukker og syre) til æggedelen.

        • Havesh
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          edit-2
          3 days ago

          Hvis du vil være rigtig fin på den (både til mit forslag og til andre muligheder), kan du købe nogle squeeze flasker og fylde dine mest brugte hjemmelavede dressinger på dem. Hjemmelavede dressinger kan som regel holde sig i 4-5 dage, så du kan lave det du bruger mest og så lige putte dem på de madder der bruger dem, når du pakker frokosten. Så slipper du også for at de tørrer ud på maden. Det eneste du skal finde ud af er hvor meget dressing der skal laves. :D