Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

    • mifan
      link
      210 months ago

      Nej, hvor fedt, havde slet ikke hørt, at der er ny Ghibli-film på vej. Det glæder jeg mig godt nok også til nu - billederne ser helt klassisk Ghibli ud.

    • @President_PyrusM
      link
      210 months ago

      Jeg så Chihiro og Heksene første gang som 7-8 årig. Den var måske nok lidt for skræmmende til den alder, men jeg har set den og andre af deres film mange gange siden. Så det kunne da godt være at man skulle få set dem igen snart :)

    • @SorteKaninMA
      link
      110 months ago

      Wow, jeg var slet ikke klar over at de stadig lavede nye Ghibli-film. Havde en idé om at det var sådan nogle gamle klassikere som der ikke kom flere af. Men det var da en glædelig overraskelse!

  • @SorteKaninMA
    link
    310 months ago

    Så Steins;Gate med konen i weekenden. Meget god anime, især hvis man godt kan lide tidsrejse scifi.

    • @nicolairathjen@lemmy.world
      link
      fedilink
      210 months ago

      Jeg har også det Steins;Gate inden for den sidste måned, og af den meget begrænsede mængde anime jeg har set er den blandt de bedste.