Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der kan snakkes om alt og intet.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver fredag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.

God weekend!

  • Marand
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    edit-2
    26 days ago

    Tillykke, kan godt lide de png’er man får med, det ser godt ud på cv’et 🙂

    • SorteKaninMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      edit-2
      26 days ago

      Nu spørger jeg bare men… hvor meget forskel gør de her egentlig på CVet? Det er ikke fordi jeg vil nedgøre dem, men jeg har en ven som tog en del af de der certificeringer som en del af hans arbejde og hans oplevelse var at det virkelig ikke krævede meget at bestå dem og at det mest af alt var symbolsk for at se bedre ud foran kunder.

      Mvh en der har 0 certificeringer 🥲

      • Pilon23
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        26 days ago

        Jeg har læst at det varierer, men nogle recruiter’s software lyser helt op når de kan se certifikater. Jeg tænker ikke at dem med tekniske kompetencer vil veje certifikater voldsomt højt i forhold til evner ved jobsamtale, men for f.eks. recruiter/leder kan det vel give lidt tryghed til i det mindste at gå videre til næste runde - det er i hvert fald min forhåbning og grunden til at jeg gik hårdt efter det! Lethed hænger nok også lidt sammen med evner - hvis din ven allerede er super skrap indenfor området, så har han måske ikke så meget brug for at kunne dokumentere færdigheder

      • Marand
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        25 days ago

        Da jeg arbejdede for konsulenthus var de glade for at vi tog dem, tror det gjorde det nemmere at sælge os. Det er svært at sige hvad de hver især gør, men kan godt forestille sig at det giver sælgere/projektledere noget at at pege på når de skal argumentere for at få en ind. Det er også hyggeligt nok at læse op til, jeg gjorde det meget i forbindelse med at jeg havde arbejdet med teknologien alligevel, så jeg var allerede inde i det, hvilket gjorde oplæsningen lidt nemmere.

    • Pilon23
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      26 days ago

      Tak. Det er en smuk samling du har der - håber at jeg selv kan tilføje flere med tiden. Den første gav i hvert fald et skub til at få lært en hel masse. Jeg håber også den kan være tungen på vægtskålen for en recruiter/leder her og der til i det mindste at komme videre til en egentlig jobsamtale!