Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl 6.

  • Pilon23
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    1 month ago

    Du kæmper imod skoven omkring dig. Når du falder træer bliver skoven mere hostile og det giver dig værre og værre vejrforhold, som gør det sværere at overleve.

    Formålet med spillet er at nå at få dit settlement op på et vist niveau før Queen of the forest bliver for utålmodig eller dine indbyggere dør/skrider. Du har en positiv og en negativ progress bar, så det gælder egentligt bare om at fylde den positive op først. Spillet har dog en roguelike twist, så den strategi der virkede for en time siden kan være komplet ubrugelig i næste spil. Et spil tager 1-2 timer, men jeg pauser så meget at den i snit ligger på 4 timer. Jeg tabte i tutorial nr 2, men har ellers vundet 23 af 25, så jeg er nok for langsom til at sætte sværhedsgraden op.

    Jeg fik gratis xbox game pass trial på 3 måneder gennem Nvidia appen, så det er måske også muligt for dig hvis du har sådan et kort

    • Fugtig Fisk
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      1 month ago

      Interessant! Det tror jeg at jeg skal have på min steam ønskeliste. Tak for introduktionen!