Ja, titlen siger jo egentlig det hele. Jeg kigger efter en eller flere butikker på Fyn som sælger Frem sodavand.

Frem skriver f.eks. selv at Meny, SuperBrugsen, Min Købmand sælger, meeen så er det mere fordi de gemmer en støvet kasse danskvand nede i hjørnet, i de butikker jeg har kigget i.

  • VonReposti
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    3 days ago

    Det synes jeg bestemt det er, men jeg er også af natur interesseret i de ting. Derudover er det også meget relevant historie i nutidens perspektiv. Hvis ikke der allerede eksisterer en erstatning for REGAN Vest, så kunne man snildt tro at der en under opførelse efter alt det i Ukraine.

    For den almene dansker, så tror jeg også at ddet er interessant at få indblik i en tophemmelig verden, hvor bygherrerne ingen gang vidste hvad de byggede for ikke at tale om at naboer ikke vidste at bunkeren overhovedet eksisterede. Så al den mystik taler nok meget til folk.

    • DaKoTa
      link
      fedilink
      arrow-up
      1
      ·
      1 day ago

      Gad vide om man kan bygge noget så hemmeligt i dag, med tanke på al den teknologi vi render rundt med i lommerne. Men ja, et eller andet så håber jeg da at der er en erstatning, som vi ikke kender til

      • VonReposti
        link
        fedilink
        arrow-up
        1
        ·
        1 day ago

        Jeg tænker det ikke er sværere end det var dengang. Der sker mange byggerier rundt omkring landet så det kan være svært at skelne et hemmeligt byggeri fra et almindeligt byggeri. Problemet er at få folk til at bygge det uden at de ved hvad de bygger, hvilket ikke har ændret sig siden REGAN anlæggene.

        Det er måske en anelse sværere at finde egnede områder, da vi trosalt ikke drukner i nedlagte kalkminer, som kan udnyttes. Det er måske også nemmere at spotte seismisk aktivitet, men så skal man også være i området flere steder for at kunne triangulere arbejdet.