Konen og jeg tager ud og stemmer lidt senere og fejrer med en god frokost. Hvad er jeres plan? :)

  • @oxbech
    link
    1020 days ago

    Når lige jeg er færdig med at rydde op efter morgenmaden tager jeg ud og stemmer.

    Jeg brugte i går aftes efter landskampen på kandidattest og læse lidt om kandidaterne. Jeg synes især det er godt når kandidattestene tillader kandidaterne at skrive en lille forklaring til hvorfor de har svaret som de har. Jeg synes faktisk det giver rigtigt meget at læse forklaringerne igennem, nogle gange finder man en som man er mere “enig” med ift. svarene, men hvis forklaringer ikke giver mening og vice versa.

    Jeg synes det er lidt øv at Chatkontrol 2.0 ikke rigtigt er blevet spurgt ind til. Jeg tror det bliver SF igen, de har svaret på hvad de mener om det her: https://chatkontrol.github.io Jeg er ikke 100% tryg ved svaret, de snakker også generelt meget om at “beskytte børnene” i deres kommunikation, men jeg tror jeg vælger at tage risikoen. Jeg regner med at skrive til den/de kandidater der bliver valgt ind for SF efter valget og gøre det klart hvad jeg mener om at masseovervåge os alle. Jeg er glad ved deres grønne ambitioner, og stor fan af at de vil kæmpe for at forbedre togtrafikken i Europa!

    • @farsinuce
      link
      520 days ago

      Ja konteksten med kandidaternes forklaringer gør hele forskellen for mig. Nogle gange, bliver man overrasket af et komplekst svar på et ellers simplificeret spørgsmål.

      • @President_PyrusM
        link
        520 days ago

        Det er også min største grund til at jeg ikke rigtig bryder mig om valgtests. De forsimpler nogle komplicerede emner alt for meget, så man går glip af nogle vigtige nuancer. Det betyder så ikke at jeg kender til en bedre løsning.