PS. Billedet som blev brugt som blikfang er det som AI mener at Dansk politik ser ud…

Jeg har længe ønsket mig et sted hvor man kan spørge ind til de forskellige partiets holdninger inden for forskellige emner og dermed blive klogere på hvad de står for.

Jeg formoder for eksempel at Liberal Alliance er imod at der skal bruges alt for mange penge på handicap, ældre og psychiatri, men jeg aner ikke om der er rigtigt og jeg kan ikke få et reelt svar ved at læse på deres hjemmeside. Jeg ved heller ikke om de evt har en anden eller bedre plan for hvad der kan gøres.

Jeg er også meget nysgerrig på SF på mange områder men jeg syntes at det er svært at lurer hvad de forskellige holdninger bygger på og på bekostning af hvad, de skal opnås. Faktisk synes jeg at alle partier er rigtig gode til ikke at nævne de holdninger der ikke er populære og derfor synes jeg at det kunne være gavnligt med et sted hvor man kunne stille spørgsmål og få de forskellige siders holdninger.

Drømme scenarier er nok i princippet en helt anden platform (måske en helt selvstændig lemmy innstance?) og evt officiel involvering fra selve partierne og deres ordfører eller ungdom partier for at få noget konkret at vide.

Men måske i andre har nogle gode ideer eller forslag til hvordan vi kan lærer partierne bedre at kende og dermed måske styrke demokrat en i danmark?

  • @SorteKaninMA
    link
    6
    edit-2
    18 days ago

    Man er meget velkommen til at oprette /c/politik hvis man vil. Man skal bare være klar på at moderere det fællesskab og vi kan nok alle sammen gætte os til at det ikke vil være det nemmeste fællesskab i verden at moderere (men måske ikke så svært som man skulle tro? Tonen herinde er generelt meget god synes jeg).

    Hvis man kan sørge for at det ikke bryder med Feddit.dks regel 1, så er der fri leg. Hvis ikke, så må der flere/bedre mods til eller fællesskabet må lukkes igen, indtil nogen er klar på at styre det.

    • VådFiskOP
      link
      418 days ago

      Hvis andre er friske på at være med til at styrer dee så tror jeg at det kunne være meget spændende . Jeg har ikke lyst til selv at skulle finde på regler eller definere grænser og vil også gerne have nogle at vende dilemaer med inden der bliver taget stilling til noget

      • @farsinuce
        link
        418 days ago

        Og jeg tør ikke påtage mig moderatorrollen - jeg ved, jeg kommer til at brænde lyset i begge ender :(