• @SorteKaninMA
    link
    11
    edit-2
    1 month ago

    Jeg kunne måske godt sætte noget op så det kører af sig selv, men desværre er der ikke nogen auto-mod funktionalitet i Lemmy som det er nu, så det ville tage lidt mere setup end ellers. Og jeg bruger allerede en del tid på Feddit.dk så det er meget velkomment hvis nogen andre kunne tage sig af det - på den anden side kan jeg godt se hvor vigtig denne tråd er for folk så måske jeg skulle tage mig sammen og gøre det 😅 (cc @Andreas@feddit.dk).

    I hvert fald, så husk at Feddit.dk er lavet af dig og mig - hvis man synes der mangler noget, så gør noget! Man må endelig gerne sige til hvis man vil være med til at hjælpe med moderation, teknik eller ugentlige tråde for den sags skyld. Fediverset er ikke en butik ligesom traditionelle sociale medier - det er mere som en fælles have som vi alle sammen gror sammen. Hvis man også gerne vil have andre ugentlige tråde (forslag: hvad lytter i til i dag i !musik@feddit.dk eller hvilken ret laver i i dag i !mad@feddit.dk) så er man meget velkommen til bare at lave dem.

    • @EvilCartyen
      link
      330 days ago

      Jeg har faktisk tænkt på om jeg skulle prøve et spinne en bot op, men jeg er bare ikke nået til det endnu 😂

      • @SorteKaninMA
        link
        230 days ago

        Vil også bare lige pointere at man ikke behøver tekniske færdigheder for at lave en ugentlig tråd, det kan jo trods alt gøres manuelt!

    • @President_PyrusM
      link
      21 month ago

      Jeg kan også godt prøve at give det et skud, jeg tænker at jeg nok godt kan bruge noget af @Andreas@feddit.dk source code. Jeg får dog nok ikke tid til at kigge på det før om et par uger og muligvis først når vi rammer juli, så hvis der er andre der har lyst til at eksperimentere skal I være velkommen :)