Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der snakkes om alt og intet.

Engang i fremtiden oprettes denne stickytråd automatisk af botten hver fredag kl. 7.

  • @SorteKaninMA
    link
    21 month ago

    Hvor skal i hen? Holder i stop på vejen? Jeg har af og til overvejet at tage på bilferie og køre rigtig langt men synes bare det tager så lang tid. Man skal køre ret længe bare for at komme ud af Danmark!

    • @bobslaede
      link
      dansk
      41 month ago

      Vi gør lidt stop på vejen til destinationen, og også gerne på vej hjem.
      Sidste sommer gik turen til Wien, Budapest, campingplads i Kroatien, og så Østrig på vej hjem.
      Vi kører typisk 2-3 timer ad gangen, så stopper vi 10-15 minutter for at lade op, og lige strække benene, og så videre igen.
      Vi startede om eftermiddagen hjemme fra Jylland. Der har vi meget strøm på, så kører vi måske 4 timer, stopper og lader op og får aftensmad. Derefter kører vi 2-3 timer, og så skal teenagerne på bagsædet begynde at slukke for deres grej.
      Næste morgen var vi i Wien. Der blev vi et par dage, og fik set lidt. Så kørte vi videre til Budapest om formiddagen, og var fremme hen ad eftermiddagen. Der blev vi også et par dage. Så kørte vi til campingplads hvor vi havde lejet en hytte. Her blev vi en uge og nød vejret og hvad der ellers lige var i nærheden.
      På turen hjem stoppede vi en overnatning i de østrigske bjerge. Så smukt, og noget helt andet klima. Det var dejligt. Til sidst gik den bare direkte hjem. På turen hjem skal vi bare lande med meget lidt strøm på, så der kan vi nemt skippe den sidste opladning.

      I år går den nok over Holland og så ned i Frankrig et sted.

      • @SorteKaninMA
        link
        31 month ago

        Det lyder virkelig fedt. Også cool at man kan gøre det med el-bil. God ferie!

        • @bobslaede
          link
          dansk
          31 month ago

          Jeg tror det næsten må være 4. eller 5. gang vi gør det med elbil :) Det er lige til

          • @SorteKaninMA
            link
            31 month ago

            Hvordan finder i ud af hvor i kan stoppe og lade op? Jeg tror måske det er et større problem end det egentlig er.

            • @bobslaede
              link
              dansk
              31 month ago

              Jeg planlægger sådan løst hjemmefra med abetterrouteplanner.com men når vi så kører så lader jeg bilen om at finde en oplader. Når vi stopper for at lade op, tjekker jeg gerne det næste forventede stop på vejen, og hvad der findes før og efter. Når vi så kører så kan jeg altid vælge at køre lidt hurtigere, men ikke så langt, eller hvis der er vejarbejde eller kø (så bruger vi ikke så meget strøm), så kan jeg springe et stop over, og have en god idé om hvor langt der er til næste ladestation.
              Hvis vi har tegnet et abonnement, så filtrerer jeg efter dem på ruten. Det kan nogen gange godt svare sig at tegne et abonnement, hvis vi skal lade rigtig meget ude.