Jeg har kastet mig over et nyt fermenteringsprojekt efter måneder med kimchi og sauerkraut: ginger beer!

Den ældste herhjemme er, inspireret af undertegnede, begyndt at fermentere dette og hint (kastanjer, græs og pinde), så jeg måtte finde et projekt, han kunne være med til. Han er ikke til kimchi (“det lugter af prut, far!”) eller chilisauce, så i stedet blev det et forsøg på sodavand.

Det er lykkedes rigtig godt, der er fine fine bobler og en god smag af ingefær.

Det er besnærende nemt, man skal bare være tålmodig. Jeg har fulgt denne opskrift: https://www.fermentingforfoodies.com/homemade-ginger-beer/

  • @UnderbroenOP
    link
    22 months ago

    Ja præcis, den vil ikke kunne overstige de 0,5, men der kan ikke undgås en smule alkohol.

    • @EvilCartyen
      cake
      link
      32 months ago

      Jeg har nemlig tænkt på at lave noget lignende og så søde med erythritol måske - hvad søder du med?

      • @UnderbroenOP
        link
        32 months ago

        Der lyde spændende! Jeg søder ikke med andet end den rørsukker, jeg har brugt til gæringen. Jeg overvejede muscovadosukker for dybde og farve, men var for nærig.