Jeg har kastet mig over et nyt fermenteringsprojekt efter måneder med kimchi og sauerkraut: ginger beer!

Den ældste herhjemme er, inspireret af undertegnede, begyndt at fermentere dette og hint (kastanjer, græs og pinde), så jeg måtte finde et projekt, han kunne være med til. Han er ikke til kimchi (“det lugter af prut, far!”) eller chilisauce, så i stedet blev det et forsøg på sodavand.

Det er lykkedes rigtig godt, der er fine fine bobler og en god smag af ingefær.

Det er besnærende nemt, man skal bare være tålmodig. Jeg har fulgt denne opskrift: https://www.fermentingforfoodies.com/homemade-ginger-beer/

  • @UnderbroenOP
    link
    32 months ago

    Mjah han er fire (og ikke glad for maltøl), så jeg tror vi venter lidt rundt endnu. Jeg har ikke rigtig plads til ølbrygning, så jeg må også vente.

    • @President_PyrusM
      link
      32 months ago

      Pladsmangel er bestemt også den største grund til at jeg ikke har kastet mig ud i ølbrygning endnu.