• EvilCartyen
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    5 months ago

    Altså bag anbefalingen er der jo netop udregninger for dette, plus sigtet er også at man ville kunne varetage mange af konstabelfunktionerne med værnepligtige, og videreuddanne konstablerne til fx at være sergeanter.

    En afskaffelse af værnepligten generelt er i hvert fald ikke en styrkelse af forsvaret - så selvom det jo er en af de mulige løsninger på ligestillingsproblematikken, så er det en dårlig løsning hvis man vil styrke forsvaret.

    • Grippler
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      edit-2
      5 months ago

      Men så er løsningen på ligestillingsproblematikken jo præsenteret helt åbenlyst, og der burde ikke være yderligere diskussion. Kvinder skal selvfølgelig også rammes af værnepligten, så længe man vælger at have værnepligt.

      Altså bag anbefalingen er der jo netop udregninger for dette

      Jeg ville ikke blive overrasket, hvis man bevidst ikke har kontrolleret for om dem der fortsætter i militæret allerede havde meldt sig frivilligt, og altså ikke er en reel del af hvor godt et værktøj værnepligten er til at rekruttere. Netop fordi de gerne vil have flere billige værnepligtige til at varetage konstabelopgaverne til en lavere pris har de jo en interesse i, at få værnepligten til at fremstå som et effektivt rekrutteringsgrundlag.