Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7, hvis intet er forkert. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @letraset
    link
    24 months ago

    Jeg er begyndt at se Badehotellet (aka Seaside Hotel), som jeg aldrig har hørt om før. Den blev anbefalet af nogle udenlandske venner, som havde set en del sæsoner, og synes den er nem at se, og at skuespillerne gjorde det godt.

    Indtil videre har jeg afsnit et under vesten, og nem at se, det er den i hvert fald.

    Bliver den bedre hen af vejen?

    • @Kimusan
      link
      34 months ago

      Det er karikeret og ulideligt at se på i min verden. Det er som om de ikke kunne bestemme sig for om det skulle være fald på halen komedie eller historisk skildring, så de tog det værste fra begge genrer

      • @letraset
        link
        dansk
        14 months ago

        Tak for den vinkel, det var lidt det indtryk jeg fik, af første afsnit… Vi har ikke set andet afsnit endnu, og det kan godt være vi aldrig kommer videre.

    • @farsinuce
      link
      2
      edit-2
      4 months ago

      Ja, man lærer at holde af karaktererne. Badehotellet er ca. 10% så god som Matador - ergo værd at se :)