Jeg har på nuværende tidspunkt ingen grund til at tro at Feddit.dk er påvirket, men det er muligt at indhold fra andre instanser er påvirket. Det havde blandt andet noget at gøre med custom emojier, hvilket Feddit.dk endnu ikke bruger.

Jeg har pga. generel forsigtighed roteret den hemmelige nøgle Feddit.dk bruger. Det betyder at i bliver logget ud og skal logge ind igen. Muligvis skal i også slette alle cookies fra Feddit.dk i jeres browser. I Firefox (både desktop og Android) skal i klikke på hængelås-ikonet og så trykke “Clear cookies and site data”.

Se evt. mere information her.

Vær ikke overrasket hvis Feddit.dk går ned i noget tid i løbet af dagen, hvis jeg skal opdatere til en nyere version der forhindrer denne sikkerhedsfejl.

Tak til @leds for at gøre mig opmærksom på situationen.

  • @President_PyrusM
    link
    dansk
    71 year ago

    Tak for info. Så forstår jeg bedre at jeg ikke kunne logge på igen.

    Og husk nu den gamle lærdom om ikke at bruge samme password mere end et sted. Brug i stedet en passwordmanager.

    • @Plebajer
      link
      dansk
      21 year ago

      Godt råd. Som resultat af det her hackerangreb har jeg lige brugt et par eftermiddage på at få flyttet alle mine konti over i en password manager, og det er altså en lettelse endelig at få det gjort. Det var virkelig en øjenåbner, hvor mange konti jeg egentlig havde, og hvor let det sikkert havde været at kompromitere mange af dem.

    • Kresten
      link
      dansk
      11 year ago

      Jeg har brug for gode råd til at overtale venner og familie. Jeg har venner der stædigt benægter password manager, da de påstår at de er gode nok til at bruge forskellige kode.

      Kan tydeligt huske hvor svær jeg selv var at overtale, og er ikke selv sikker på hvad der fik mig overtalt. Det viste sig så at jeg i ekstra høj grad trængte til det. Jeg har pr. d.d. 384 gemte logins tilbage i firefox, som er dem jeg ikke har migreret til min password manager. Bevares, en del af dem er nok lokale kontrolpaner, men en god sjat er tjenester som er lukket ned eller jeg ikke bruger længere.

      Jeg har en ven, der ligeledes har været svær at overtale til at bruge Git i sin kodeprojekter, da han jo havde clipboard.

      • @PlutoniumAcid
        link
        dansk
        31 year ago

        Som man siger, You can lead a horse to water, but you can’t make it drink.

        • @SorteKaninOPMA
          link
          dansk
          61 year ago

          Eller som på dansk, du kan lede hesten til truget men du kan ikke tvinge den til at drikke :)

          • Kresten
            link
            dansk
            41 year ago

            De danske udtryk klinger bare bedre