Hej alle Reddit-flygtninge!

Dette er en kort, og simpel, introduction til hvordan i nemt kan finde og interagere med andre instanser på Lemmy netværket.

Søgning efter Communities

Feddit er blot én af instanserne på Lemmy, og selvom der er flere Communities på feddit.dk (se liste her), så kan det være rart at kunne deltage i de store communities på fx. lemmy.ml eller beehaw.org.

For at søge efter andre Communities, skal i først gå til feddit.dk/search, eller klikke på søge-ikonet øverst til højre i navigationsbaren.

For at kunne søge efter Communities på andre instanser, er det vigtigt at vælge “Communities” i drop-down bjælken, samt ændre knappen til “All” i stedet for “Local”.

Sidst kan man skrive navnet på det Community man vil søge efter.

I dette eksempel vil vi prøve at finde Technology.

De links der kommer frem, er Communities fra andre instanser, og klikker man på deres navn, kommer man nu ind på Communitiet igennem feddit.dk

NB; Hvis du søger efter et specifikt Community, på en anden instance, og den ikke automatisk kommer frem i resultaterne, skal du søge efter !<community>@<instance>.

I dette tilfælde ville det være !technology@lemmy.ml.

Dette vil automatisk hente Communitiet ind på feddit.dk’s instance.

Subscribe til Communities

Finder man et Community man gerne vil subscribe til, skal man først tilgå det gennem feddit.dk, og derefter klikke på knappen til højre i info-boxen.

Når man har gjort dette vil opslag blive vist på ens startside, hvis man vælger “Subscribed” i stedet for “Local”.

 • Kresten
  link
  fedilink
  dansk
  arrow-up
  3
  ·
  1 year ago

  Tab+Enter? What, er det indbygget som standard i UI? Kender ingen sider der bruger det som standard🤔

  • Kapivar
   link
   fedilink
   dansk
   arrow-up
   5
   ·
   1 year ago

   Det er standard at man bruger Tab til at skifte fokuselement. Når man trykker Tab + Enter så bliver fokus først ændret fra tekstfeltet til send-knappen, og enter trykker så på knappen.

   • Kresten
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    4
    ·
    1 year ago

    Ahh, klart. Giver meget bedre mening, jeg var på mobil, så kunne ikke lige visualisere det. Mon ikke ctrl+enter kommer på et tidspunkt, så vidt jeg husker kan man gøre det bare ved at tilføje en html attribut