Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der snakkes om alt og intet.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver fredag kl. 7, hvis intet er forkert.

  • @President_PyrusM
    link
    35 months ago

    Min bærbare er fra 2018, og har efterhånden nogle alderstegn. Jeg ville allerhelst gerne købe en Framework laptop, men de sender desværre ikke officielt til Danmark. Hvilken har du købt?

    • @CrateDane
      link
      35 months ago

      En Lenovo Yoga 7 Gen 8 (14" AMD-version) med OLED-skærm. Vil gerne kunne bruge den til notater i hånden, så derfor en 2-i-1.

      • @farsinuce
        link
        35 months ago

        Man får også meget for pengene med Lenovo Yoga modellerne, er mit indtryk. Tillykke med dit køb :)

      • @President_PyrusM
        link
        25 months ago

        Det er faktisk også en Lenovo Yoga 920 jeg har, og som jeg købte for også at kunne tage notater i hånden på uni. Det viste sig bare at det ikke er praktisk at gøre det, da det bliver helt ulæseligt (mere end når jeg skriver i hånden). Det kan selvfølgelig godt være at teknologien er blevet bedre siden jeg købte min, men med kun 1 år tilbage af mine studier bliver det nok ikke det jeg prioriterer.

        • @CrateDane
          link
          25 months ago

          Det skulle også komme en del an på pennen. Yoga 920 kom vist med deres Active Pen 2, som ikke er god.

    • @farsinuce
      link
      25 months ago

      Hvad er dit alternativ go-to? Hvis specs og kvalitet skal følges ad, kan jeg ikke komme i tanke om andet en nogle niche-modeller fra DELL/Alienware, udvalgte få Ryzon-modeller fra ASUS (som heller ikke kan købes i Danmark), eller enkelte af de ny fra Samsung.

      • @President_PyrusM
        link
        35 months ago

        Det er ikke fordi jeg har kigget så meget, men jeg har bare forelsket mig lidt i Frameworks muligheder for at reparere og opgradere computeren. Hvis jeg skal være realistisk, så holder jeg nok ud med min nuværende indtil jeg er færdig med at studere, hvorefter jeg næppe får brug for en bærbar computer så meget mere. I hvert fald hvis det ikke er en arbejdscomputer.