Denne gang er opslaget ikke forsinket!

God weekend.

Og ja, jeg bruger naturligvis ISO 8601.

  • @RedFoxDK
    link
    71 year ago

    Endnu en uge, endnu flere job afslag med henvisning til erfaring. Må sige jeg efterhånden har mistet håbet for at nogensinde at finde et job indenfor udvikling, efter denne uge.

    Særligt var det i forbindelse med en recruiter kontakte mig via LinkedIn angående en 15 måneders program for personer, som er nye på markedet. Programmet gik ud på de ville give en 3 måneders opkvalificering uddannelse som fullstrack, samt sidde 12 måneder som konsulent for dem, i andre virksomheder.

    Vi endte med både snakker kort over telefonen, hun åben deres ansøgnings skema specielt for mig, hvor jeg bare skulle indsende mit CV og karaktererblad.

    Igår aften får jeg så beskeden at de er gået videre med andre kandidater… Tror aldrig jeg har følt, at jeg har spildt min tid så meget, som her. Mit CV er allerede på min LinkedIn, og ja jeg har ikke gennemført min uddannelse (af gode grunde), men jeg mangler virkelig et kursus og det afsluttende projekt…

    Det føles godt nok håbløst at havde med det danske arbejdsmarked gøre

    • @SorteKaninMA
      link
      51 year ago

      Kender også nogen der ikke kan finde noget nu om dage. Det er hårdt. Du må forsøge at holde modet oppe! Glæder mig til den dag du skriver i en fri fredagssnak herinde at du har fundet job. Det skal nok komme.

      • @RedFoxDK
        link
        dansk
        211 months ago

        Ja, det er sgu ikke lige frem nemt, men det andet sommer job, som jeg har lige nu holder mig travlt optaget (som kan ses på min svar tid)