Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der snakkes om alt og intet.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver fredag kl. 7, hvis intet er forkert.

  • letraset
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    4
    ·
    6 months ago

    Jeg er også på team AntennaPod, selvom jeg mangler en webplayer. Det har jeg accepteret at jeg må leve uden, sådan er det. Jeg tror ikke man kan uploade episoder, da de ikke tilbyder noget hosting, det er rent lokalt på din telefon. Til gengæld tror jeg ikke der er noget i vejen for at tilføje episoder der ligger lokalt på enheden, man kan ihvert fald tilføje en mappe fra ens enhed, til sine abonnementer, men jeg har aldrig prøvet det.

    Hvis du har adgang til gpodder, f.eks. på en NextCloud server, så kan man bruge den til at synkronisere abonnementer mellem enheder. Det bruger jeg, og det fungerer fint. Desværre fungerer gpodder.net ikke mere, men man kan vist self-hoste en instans, hvis man er til den slags.

    Jeg har prøvet podverse.fm også, fordi den netop kunne synkronisere ret fint mellem klienter, men jeg kan ikke rigtig blive klog på det. Oveni så er det i den grad en mobile first app, dvs. der er rigtig mange ting man ikke kan gøre i deres web app. Det er muligvis noget der arbejdes på, men jeg har ikke lige undersøgt det nærmere.