Her i hjemmet er det ofte lidt en udfordring med opfindsomheden når det kommer til middagsmad, og det er mest fordi at vi skal finde noget som husets toethalvt-årige også gider at spise. Vedkommende er ikke som sådan kræsen, men er blot som en almindelig toethalvt-årig tror jeg. Det er sjældent at en tallerken mad bliver tømt, og hvis man spørger dem om hvad de har lyst til at spise til aftensmad, og dernæst tilbereder det, er der heller ingen garanti for, at der bliver spist en nævneværdig mængde.

Pastaretter plejer altid at fungere (især Mac N’ Cheese), og tofu stegt i sesamolie. Men man vil jo gerne variere kosten bare en lille smule for de små, så derfor:

Til jer med småbørn, hvilke retter laver i til jeres rollinger, som de gerne spiser? Vi er en vegetariansk husstand, men laver kød til ungen ca et par gange om ugen, så både kødretter og vegetarretter er velkomne.

EDIT: Tusind tak for alle kommentarerne, der er masser af fantastiske forslag!

  • @bobslaede
    link
    66 months ago

    Lasagne har vores børn altid været meget glad for. Vi putter masser af grøntsager i. Squash, aubergine, gulerødder, og meget lidt kød. Vi har lavet den med plantefars også, det smager også godt. Ungerne kan bedst lide det med oksekød, selv det ikke er meget der kommer i vores.
    Plantefars, svampe, linser ville nok nemt kunne erstatte kødet.
    Den må godt være lidt flydende, altså ikke helt fast, efter min smag.

    • @letrasetOP
      link
      36 months ago

      Lasagne, ja det er en god idé, og kan også varieres meget som du skriver. Er enig at de gør sig bedst når de er lidt flydende i det.