Her i hjemmet er det ofte lidt en udfordring med opfindsomheden når det kommer til middagsmad, og det er mest fordi at vi skal finde noget som husets toethalvt-årige også gider at spise. Vedkommende er ikke som sådan kræsen, men er blot som en almindelig toethalvt-årig tror jeg. Det er sjældent at en tallerken mad bliver tømt, og hvis man spørger dem om hvad de har lyst til at spise til aftensmad, og dernæst tilbereder det, er der heller ingen garanti for, at der bliver spist en nævneværdig mængde.
Pastaretter plejer altid at fungere (især Mac N’ Cheese), og tofu stegt i sesamolie. Men man vil jo gerne variere kosten bare en lille smule for de små, så derfor:
Til jer med småbørn, hvilke retter laver i til jeres rollinger, som de gerne spiser? Vi er en vegetariansk husstand, men laver kød til ungen ca et par gange om ugen, så både kødretter og vegetarretter er velkomne.
EDIT: Tusind tak for alle kommentarerne, der er masser af fantastiske forslag!
Klassikerne er vel pasta kødsovs og kylling, svin eller boller i karry. Hvis det skal være nemt kan man bruge farsen fra en medisterpølse til bollerne. Og man kan helt sikkert også lave vegetariske versioner.
Boller i karry har jeg, utroligt nok, aldrig overvejet at lave, og jeg kan ikke svare på hvorfor. Jeg har netop i dag indkøbt til at lave retten i denne uge, formentling henover weekenden. Lækkert! Tak (:
Det er heller ikke en ret jeg selv har lavet siden jeg flyttede hjemmefra for fire års tid siden. Da jeg var barn var der en periode hvor vi fik boller i karry nærmest hver uge, så jeg blev selv temmelig træt af den, men jeg kunne nu også godt overveje at lave det snart. Det er jo faktisk en skøn ret.
Ja, jeg kan også huske vi fik det som unger derhjemme, og det var altid et hit.