Det danske retsvæsen er for sløvt og blødt! Jeg oplever alt for tit at overhale langsomtkørende cyklister, blot for at se dem holde lige ind foran mig ved næste lyskryds. Mit forsigtige forslag er, at det minimum skal give to års ubetinget fængsel eller en rummeter raske rap i rumpetten, for den slags samfundsskadelig adfærd, som minimum. Dobbelt op hvis vedkommende kører el-cykel. Bilister som kører igennem vandpytter og oversprøjter sagesløse cyklister bør straffes endnu hårdere.

Hvilke hverdagsproblemer mener I skal straffes hårdere end de bliver i dag?

  • @SorteKaninMA
    link
    97 months ago

    Generelt at være støjende i det offentlige rum burde være meget mere uacceptabelt end det er nu. Især fordi vi flytter tættere og tættere sammen og skal leve med hinanden mere.

    • @UnderbroenOP
      link
      47 months ago

      Bestemt! Bør de spærres inde i små celler, hvor Richard Ragnvald afspilles 24/7 eller er det for mildt? Kan man inkludere folk som taler i mobil-på-højtaler?

    • @renard_roux@beehaw.org
      link
      fedilink
      37 months ago

      Nu hvor jeg er blevet gammel: man kunne overveje at lave udgangsforbud for alle teenagere (ved “teenager” mener jeg “alle under 27”) efter 18:00, alle ugens dage. Det ville afhjælpe en stor del af problemet.

      … og så mindes jeg hvor tåkrummende irriterende jeg selv har været som fuld teenager i det offentlige rum; fortryder det inderligt, nu hvor jeg selv oplever det fra den anden side, men tvivler på at noget som helst kunne have ændret min adfærd 😓

      Det er ærgerligt at hjernen (for mange) har svært ved at forstå konceptet “hensyn” før meget sent i livet. Gør mit bedste for at lære mine børn om det, så må vi se om det virker 🙃