God weekend

  • Meldrik
    link
    fedilink
    61 year ago

    Jeg har efterfølgende tænkt på at lave et hyggehjørne ala billedet her i forlængelse af legepladsen:

    så kan man altid udvide siddepladserne og måske sætte nogle andre aktiviteter op i sandet.

    • @bstix
      link
      51 year ago

      Det ser hyggeligt ud.

      Du skal bare vide at nabolagets katte også godt kan lide åbne sandkasser. Man kan sprøjte et eller andet på, og det er heller ikke svært at fjerne lort fra sand, men bare så du ved at nabolagets katte og hunde vil skide på det hvis de får lov.

      Jeg havde selv en lukket sandkasse til mine børn. De hyggede sig i den, men børn er egentlig ligeglade med om det er jord eller sand. Jeg voksede selv op i en vild have, hvor jeg kunne grave overalt, så hele sandkasse begrebet er lidt for pænt for mig. Min egen have er for lille til den slags, men det ærgrer mig lidt ikke at kunne give dem den oplevelse.

      Gyngestativet har jeg stadig. Gyngerne er sat op med karabinhager, så de nemt kan skiftes. Jeg har haft babygynge, redegynge, fast gynge, blød gynge, trapez gynge og nu er det altså min hængekøje som er der.

      Rutsjebanen kan tilkobles vandslange, men det har jeg aldrig brugt, fordi højden ikke passer til bassinet. Det kan du måske tænke ind i planlægningen også vil du bruge det. Jeg ved ikke helt hvordan man skal gøre det. Måske hvis man har noget niveau forskel i forvejen.

    • @faktor50
      link
      4
      edit-2
      11 months ago

      deleted by creator