Ah så er det for alvor blevet efterår med alt hvad det bringer. Den store overraskelse i år er, at gulvvarmen eller gasfyret ikke virker og ingen umiddelbart kan finde ud af hvorfor. Så det er jo den perfekte anledning til simremad.

Der er i forvejen en del forskelligt lignende på menuen (Osso Buco, coq au vin, ragout etc.), men der er altid plads til forbedringer, fornyelser, tips og tricks! Hvad er din yndlingsopskrift? Hvad er dit yndlingstrick?

  • @Grippler
    link
    48 months ago

    Chili con carne er min go-to ud over oksesteg, men brug skært oksekød i stedet for fars. Lidt kaffe, lidt kanel, lidt mørk chokolade, gulerødder, friske tomater, friske hele chilier der er ristet hårdt på panden. Alt skal være skåret groft/i store stykker. Jeg foretrækker at bruge nogle ret milde chilier, evt. fjerne frøstol og frø fra nogle af dem, så kan man få meget mere smag fra chilierne før det bliver i uspiselig stærkt.

    • @UnderbroenOP
      link
      38 months ago

      Det lyder lækkert - har ikke umiddelbart brugt kanel før i retten før, så det skal prøves. Har du prøvet med tørrede chipotle chilier sammen med et par friske? Det synes jeg giver en god dybde på styrken.

      • @Grippler
        link
        28 months ago

        Hvad sker der i det afsnit?

          • @Grippler
            link
            18 months ago

            Jøsses, det er jo idioti 😅

            • @President_PyrusM
              link
              18 months ago

              Afsnittet hedder af gode grunde “Some like it hot” ;)