Hej mine kære fedtegrever!

Jeg har lige haft en mega uheldig morgen. Kort sagt: Min lille pendlerbil er gået i udu, og jeg var nødt til at vente ekstra længe på vejhjælpen. Nu sidder jeg og arbejder “hjemmefra” hos mekanikeren og kan nyde at få ondt i ryggen over en akavet kropsstilling. Det er naturligvis oveni en forkølelse, der kun lige er ved at gå i orden - og nu sidder jeg naturligvis og er bekymret over om jeg nu fik lukket og låst hoveddøren i al min hast.

Så jeg vil gerne høre om jeres andres dårlige dage. Har I haft en virkelig brahe-dag for nyligt? Fik I vendt det om, så en dårlig dag eller morgen blev til en okay god en alligevel?

  • ModedyretOP
    link
    fedilink
    arrow-up
    1
    ·
    9 months ago

    Det er et ret bredt spænd med bilerne - især med hvor godt ze fungerede efter du købte dem! Men 3 gamle biler på et år - uffffffffff. 😬 Jeg kan godt forstå at du valgte at købe ny efter det! Og dejligt at den kører som en drøm - det plejer min også at gøre, selvom dens bluetooth er lidt aggressiv ift at forbinde sig med min mobil.

    Min bil er en lille Karl Opel, købt ny i start 2016. Jeg har kørt en 73.000 km på den so far, så den skulle have en del levetid tilbage! Jeg fandt også ud af, at det var min kørestil som skabte problemet med bilen, så nu skal den lægges om. Basically har jeg kørt i for højt et gear for ofte ift min aktuelle hastighed på en model, der allerede er følsom for lige netop det. Så tandremmen (mener jeg det hedder?) sprang simpelthen af. Det endte så med at koste mig en 15.000… så nu vil jeg være lidt mere mindful ift gearskift. 😅