Jeg skriver dette opslag, da jeg er interesseret i at vide instansens vision om det at oprette communities. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt selv at oprette et community på instansen med mindre man er admin. Derfor ville jeg gerne vide, om det er for at kvalitetssikre de communities, der bliver oprettet, eller om der er andre årsager til det. Formålet med opslaget er også måske bare at få startet en diskussion om hvordan vi ønsker det skal være ift. det med at oprette communties. Godt nok er det i sidste ende instansens admins, som træffer beslutningen, men jeg ville alligevel lige give mine to cent, da jeg personligt selv kunne være interesseret i at starte et dansk community her på instansen. Hvad er tankerne omkring det?

  • @karbonOP
    link
    dansk
    51 year ago

    Først og fremmest, mange tak for svar :) Jeg havde ikke lige set diskussionen om det tidligere. Den var dog med til at give lidt indsigt i det hele. Jeg må indrømme, at jeg personligt mener, at det selv at kunne oprette fællesskaber er en af Reddits fordele. Jeg værdsætter den kvalitetsbevidste vision, men hvis instansen fortsætter med at vokse, kunne muligheden for selv at oprette fællesskaber muligvis bringe noget liv til instansen, hvis du spørger mig. Jeg respekterer dog, hvis du har en anden tilgang til det og foretrækker at holde antallet af fællesskaber begrænset for tiden for at sikre en høj kvalitet. Det fællesskab som jeg selv havde tænkt over var c/privatliv, men den skal endelig ikke oprettes kun for min skyld, men det er emne, som jeg selv går meget op i, og som jeg godt kunne ønske mig at se her på instansen, hvis efterspørgslen er der til det. Ved godt at der er nogle engelske fælleskaber for det i forvejen, men de dækker nok ikke nyheder fra Danmark om emnet. Derudover kan det altså også noget andet at have fællesskaber om den slags med andre danskere. Jeg vil også lige afklare, at hvis jeg lyder meget kritisk eller noget i den stil, så er det overhovedet ikke intentionen. Jeg er virkelig taknemmelig for at vi har en dansk instans, men prøver blot at komme med lidt input i forhold til hvordan jeg selv kunne ønske mig at tingene kunne komme til at se ud :)

    • @SorteKaninMA
      link
      dansk
      51 year ago

      men den skal endelig ikke oprettes kun for min skyld

      Jeg tror nu der er mange herinde som ligesom dig bekymrer sig om privatliv og den slags - det kommer lidt af sig selv ved at være på den anonyme side af internettet. Så nu har jeg oprettet /c/privatliv men nu må du endelig ikke tro at det kun var for din skyld, hvis det gør dig noget :)

      I forhold til kritik, feedback og ideer: Det modtages med kyshånd. Jeg har ingen interesse i at køre Feddit.dk som et eller andet diktatur. Bare fyr.

      • @VonReposti
        link
        dansk
        11 year ago

        Nu ved jeg at vi helst skal holde tingene på dansk men givet den niche privatliv er, så vil jeg foreslå at tillade engelske kilder så længe de har en relevans for Danmark (fx EU domme o.lign. da de også gælder for Danmark)

        • @SorteKaninMA
          link
          dansk
          21 year ago

          Så længe diskussionen primært er på dansk så er der ikke noget i vejen for det.

          • @VonReposti
            link
            dansk
            21 year ago

            Det lyder godt. Ellers kunne jeg forestille mig at vi endte ud med en del paywalled Version2 artikler når udenlandske artikler beskriver problemerne lige så godt :p