Reddit samler ind de følgende oplysninger om indloggede brugere.

Oplysninger
- approved_submitter_subreddits.csv
- chat_history.csv
- checkfile.csv
- comments.csv
- comment_headers.csv
- comment_votes.csv
- drafts.csv
- friends.csv
- gilded_comments.csv
- gilded_posts.csv
- hidden_posts.csv
- ip_logs.csv
- linked_identities.csv
- linked_phone_number.csv
- message_headers.csv
- messages.csv
- moderated_subreddits.csv
- multireddits.csv
- poll_votes.csv
- post_headers.csv
- posts.csv
- reddit_gold_information.csv
- saved_comments.csv
- saved_posts.csv
- scheduled_posts.csv
- statistics.csv
- subscribed_subreddits.csv
- twitter.csv
- user_preferences.csv

Hvis du besøger Reddit udlogget, uanset om det er gamle eller nye Reddit, samler de stadig ind din IP-info, enhedsdata og cookies som sporer din aktivitet på andre websider. Dataen kan sælges til reklamebureauer, der vil vide hvor mennesker bruger internettet, og unik brugertrafik forhøjer Reddits synlighed og IPO-værdi.

En alternativ frontend gemmer din data fra Reddits servere gennem at sende din trafik gennem en proxy. De to populære Reddit-frontends er Libreddit og Teddit.

Velg en instans og skifte ud “reddit.com” i linken med instansens URL når du vil åbne en Reddit-link, f.eks. https://libreddit.de/r/Denmark/comments/14dctj3/succesfuld_protest/ i stedet for https://reddit.com/r/Denmark/comments/14dctj3/succesfuld_protest/.

Du kan bruge LibRedirect og Privacy Redirect for at automatiskt omdirigere Reddit-links til alternative frontends.

Husk at ikke logge ind til dit Reddit-konto og ikke skabe nye indlæg og kommentarer, hvis du har planer om at slette dem senere. Reddit gendanner slettede og redigerete kommentarer og nægter at opfylde GDPR-begæringer. Indholdet du skaber sælges også til AI-virksomheder for at træne deres sprogmodeller.

  • AndreasOP
    link
    dansk
    21 year ago

    Det här är inte riktigt en Jerboa-bugg utan ett problem med Markdown. Markdown saknar en standard syntax för spoilers och Markdown-parseren som används av Jerboa tolkar endast standardformateringen. På webbsidan används HTML-parsing för att hantera den formatering som saknas i Markdown vilket Jerboa inte stödjer än.

    • @RedFoxDK
      link
      dansk
      11 year ago

      Okay, det lyder også bare dumt… Markdown bliver brugt så mange steder, at man ikke har lavet en standard for sådan noget, er næsten bare dumt