Feddit.dk Finansrapport August 2023

Udgifterne i denne måned har været højere end ellers pga. server-skiftet fra DigitalOcean til Hetzner. Jeg har dermed betalt både for cirka en halv måned af DigitalOcean og den fulde måned af Hetzner. Men fremover skulle det gerne være mindre 🙂

DigitalOcean (cirka halv måned)

Jeg har fjernet nogle linjer fra noget andet jeg har kørende hos DigitalOcean som er urelateret til Feddit.dk.

Hetzner

Plus de cirka 6 kroner om måneden for domænenavnet løber det altså nu op i 740 kroner i denne måned. Men det skulle gerne falde til de 413 kroner i fremtidige måneder når der ikke længere er en regning fra DigitalOcean 🙂.

Donationer

Du kan donere til Feddit.dk via Liberapay.

Når du donerer vælger du et beløb per uge, måned eller år at bidrage med. Det fulde beløb du donerer bliver dog overført med det samme og ikke over tid. Dvs. hvis du fx vælger at give 5 kroner om ugen over et år vil du overføre 260 kroner (5 kroner * 52 uger) med det samme.

Feddit.dk har på den måde indtil videre modtaget et totalt beløb på 4582 kroner. Hvis jeg trækker denne og sidste måneds udgifter (550 kroner) fra det er der 3292 kroner tilbage. Hvis vi antager at Hetzner-regningen fortsætter med at være konstant (det burde den) så er der altså en “runway” på:

3292 kroner / 413 kroner/måned ≈ 8 måneder

Feddit.dk kan i hvert fald holde sig kørende i mindst 8 måneder uden at jeg personligt behøver at hive pungen frem! I denne udregning tager jeg ikke højde for at nogle donationer vil blive fornyet (forhåbentligt), så det kan være mere end 8 måneder.

Tak for alle bidragene! Feddit.dk kører ingen reklamer så vi er fuldt afhængige af brugerbidrag for at dække omkostningerne.

Største donorer

Især tak til disse 10 donorer som har givet mest:

  1. Donor nummer 1828534
  2. Anyonym donor
  3. Anyonym donor
  4. Anyonym donor
  5. @Marand@feddit.dk
  6. Anyonym donor
  7. Anyonym donor
  8. @President_Pyrus@feddit.dk
  9. Anyonym donor
  10. Anyonym donor

… ja, de fleste er anonyme. Jeg overvejede om jeg ikke skulle vise dem i listen men jeg synes også de anonyme donorer skal anerkendes!

En sidste ting:

Vil du være moderator i et fællesskab?

@EvilCartyen@feddit.dk skrev for noget tid siden til mig og spurgte om de kunne være mod på !aarhus@feddit.dk, og nu er fællesskabet lidt federe og har flere indlæg 🎉. Det er fedt at se!

Måske har du også en interesse eller fællesskab du brænder for? Det behøver ikke nødvendigvis være et fælleskab der allerede eksisterer. Skriv en besked til mig hvis du gerne vil være moderator i et specifikt fællesskab 🙂.

  • @KnaehoejKarse
    link
    310 months ago

    8 måneder, det var da gode nyheder. :) Tak til SorteKanin og sponsorerne.

    • @SorteKaninOPMA
      link
      210 months ago

      Ja det er da bare knæhøj karse! :D