Alt er tilsyneladende tilbage ved det sædvanlige på r/Denmark, og aktiviteten herinde er faldet igen, mens Reddit ufortrødent fortsætter angrebet mod deres brugerbase.

Jeg er personligt ikke direkte påvirket af API-ændringerne, men det har stadig haft en dyb indvirkning at se deres villighed til at forværre brugeroplevelsen og ty til smædekampagner for at tjene penge.

Det var mit håb, at blackouten ville hjælpe med at flytte normale brugere over til andre platforme, så de kunne få et bedre ry end den ekstremisme, de normalt bliver associeret med.

Feddit har stadig en god stemning, men det er ikke et reelt alternativ når der er så lidt indhold, og billedet kan hurtigt blive påvirket af Lemmys eget ry.

Nutomic og dessalines - grundlæggere og lead maintainers af Lemmy, samt administratorer på lemmy.ml - har begge benægtet eksistensen af folkemordet mod uighurerne.

Lemmy.ml har en regel mod orientalisme, som ofte tages i brug mod Kina-kritiske stemmer (Se Expressing concerns about the moderation policy on lemmy.ml). Mange af tilfældende er tydeligvis provokatører, men det er stadig en bekymrende regel.

Selvom dette nødvendigvis ikke påvirker os direkte her på Feddit, ville det ikke overraske mig, hvis en situation svarende til karikaturkrisen ramte os, og vi blev udelukket fra deres føderation.

Hvad er jeres tanker om situationen, er i vendt tilbage til Reddit, og regner i med forsat at bruge Feddit i fremtiden?

  • @elonim
    link
    dansk
    71 year ago

    Jeg er i samme situation bare med Boost. Magter ikke reddits egen app hver 3 post er en reklame. For slet ikke at tale om visningen af ens feed som bare er frygtelig og kun 2 valgmuligheder, post er fylder hele skærmen eller en kraftig beskåret thumbnail med tekst ved siden af. Og så er den bare langsom og hakker hele tiden.

    Har prøvet at gi den en chance. Men det er bare cancer. Kan godt være Reddit har omkring 2000 ansatte (så jeg et sted) men man skulle tro de kun havde 10 udviklere.