Vi skal have en ny pande herhjemme, da min gamle er for slidt. Jeg vil gerne have en pande i god kvalitet, men min kone vil ikke have en tung støbejernspande som hun ikke kan arbejde ordentligt med. Hvad kan i anbefale? Vi har induktion.

  • @Kimusan
    link
    110 months ago

    Jeg kan godt bakke op om disse om end der findes bedre designet pander med samme belægning. Deres onder har en meget lille diameter på bunden og en kant der tager meget plads. Jeg har en pande med “tim Vladimir” branding som har samme belægning men langt bedre design. Onyx sælges også her til en lavere pris og med anden branding https://shop.caspersobczyk.dk/collections/hybrid

    • @renard_roux@beehaw.org
      link
      fedilink
      110 months ago

      Har lige målt min Onyx pande, den er 30 top og 24 bund (~32 top hvis man måler fra yderkant), så kan ikke genkende det du beskriver. Til gengæld er hverken profilen på siderne (min har et knæk, mindre rund) eller håndtaget magen til dem på Onyx’ hjemmeside. Se vedhæftede billede (sorry, har lige brugt den, ikke ren endnu 🙄).

      Kan være de har ændret design 🤔

      • @Kimusan
        link
        210 months ago

        du har 24 cm bund at stege på - min anden 30cm pande har 28cm bund da siderne er langt mere lodrette. 4cm ekstra i diameter er rigtigt meget ekstra plads på panden. Det er som sagt min eneste anke ved de pander fra Onyx og jeg har selv en 3-4 af dem i køkkenet. Jeg siger blot at belægningen ikke er deres opfindelse og tilsvarende produkter findes fra andre producenter (i udlandet er HexClad meget populært efter at Gordon Ramsey reklamerede for dem)

    • @renard_roux@beehaw.org
      link
      fedilink
      1
      edit-2
      10 months ago

      Vildt nok, dit link har næsten 1:1 samme produktbeskrivelse 😳

      Er det samme firma der bare sælger under flere navne, to firmaer der sælger samme Kina-produkt, eller en knock-off der har stjålet tekst og design fra en anden? 😲

      Edit: Har tjekket mønstret på min Onyx, er ikke magen til det hos caspersobczyk.dk 🤔

      • @Kimusan
        link
        210 months ago

        Nej der er små variatoner i mønsteret hos de forskellige, men princippet og funktionen er helt den samme. Jeg ved ikke hvem der producerer for Casper, men det meste er jo bare whitelabel produkter han får hans egen branding på.

          • @Kimusan
            link
            210 months ago

            De har i hvert fald en del produkter der minder meget om noget man kan finde på aliexpress og lignende, men måske med lidt bedre QC og emballage.

    • @EvilCartyenOP
      link
      110 months ago

      Ja, jeg har lige målt min gamle pande, og den er 32 cm ved kanten og 24-25 i bunden. Og vil jo helst ikke gå ned i størrelse.

      • @renard_roux@beehaw.org
        link
        fedilink
        110 months ago

        Ca. samme mål min Onyx pande har, men ligner faktisk ikke dem på deres hjemmeside (se min nærværende kommentar) 🤔