Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der snakkes om alt og intet.

Denne stickytråd oprettes automatisk hver fredag kl. 7.

Hvis du ser dette indlæg har jeg ikke vågnet endnu. Jeg poster dette med botten.

  • @letraset
    link
    2
    edit-2
    10 months ago

    Jeg skriver ikke rigtig kode til dagligt, men arbejdede som system administrator i et tidligere liv. Her var det behændigt at kunne vim, fordi den stort set var installeret på alle distroer vi brugte. Hvis man følte sig tilpas i vim, var det nemmere at arbejde på tværs af de forskellige systemer vi kørte med, fordi den var der altid.

    Derfor bruger jeg også stadig vim i dag, men jeg er langtfra superbruger.

    Som SorteKanin skriver, find en editor du kan bruge, og som du synes gør dig produktiv, og som ikke stiller sig i vejen, for det du prøver at lave. Så er det egentlig ret ligemeget hvad det er for en.

    • @SorteKaninMA
      link
      110 months ago

      Hvis man følte sig tilpas i vim, var det nemmere at arbejde på tværs af de forskellige systemer vi kørte med, fordi den var der altid.

      Den moderne løsning til det her er en editor der kan køre igennem SSH :)

      VSCode har fx extensions der gør at du kan køre editoren i en remote mappe gennem SSH. Så behøver du ikke have nogen editor installeret på systemet selv, men bare lokalt.

      • @letraset
        link
        210 months ago

        Ja der er uden tvivl smartere løsninger i dag, og det var der egentlig også dengang. Jeg brugte fra tid til anden TextMate til det samme, hvilket imponerende mine kolleger, men det var ikke altid jeg kunne få det til at fungere, og det krævede også jeg sad ved min laptop, hvor man ofte bare stod i serverrummet med adgang til en konsol.