Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der snakkes om alt og intet.

Denne stickytråd oprettes automatisk hver fredag kl. 7.

Hvis du ser dette indlæg har jeg ikke vågnet endnu. Jeg poster dette med botten.

  • @joey_moey
    link
    410 months ago

    Jeg er stadig ved at vænne mig til feddit. Men en ting, der vælter min skorsten, det er at alting åbnes i samme fane. Hvilket vil sige, at hvis jeg åbner en pæl, så er jeg nødt til at starte forfra med min doomscrolling efter den er læst. Det samme gælder links, der helt forlader feddit. Jeg har ikke fundet en løsning i indstillingerne, men det kan naturligvis være fordi jeg er en træt, gammel dreng.

    Er det noget vi eventuelt selv kan kringle? Jeg er en hæderlig programmør med en del fritid for tiden, men har ikke erfaring med webudvikling.

      • @joey_moey
        link
        dansk
        510 months ago

        Det lader til at fungere. Det åbner ikke ting i nye faner, men i samme fane uden at glemme hvor man var. Og så er der ægte doomscrolling, hvor den indlæser flere pæle hver gang man rammer bunden, fremfor at man skal skifte side. Cool, mange tak.

    • AndreasOP
      link
      410 months ago

      Vilken app använder du? Upplevde aldrig att det scrollas tillbaka till toppen när jag öppnar en tråd på Jerboa, Voyager (vger.app) och Sync.

      • @joey_moey
        link
        English
        310 months ago

        Ingen app, eller mere præcist, den standard webapp når man åbner sin browser på desktop og taster feddit.dk.

        • humanplayer2
          link
          fedilink
          210 months ago

          Hvad med at Ctrl-klikke på links, så? Så tvinger du dem ud i en ny fane. Klik med musseknap 3 (mellem, f.eks. tryk på scrollwheel) gør ofte det samme?

    • @SorteKaninMA
      link
      310 months ago

      Lemmy er stadig meget ny software og det er jo kun et par dedikerede udviklere og nogle frivillige der har udviklet på det indtil videre. Der er desværre mange andre ting der mangler. Men det skal nok blive bedre med tiden og hvis man vil kan man jo selv hjælpe til :)

      • @joey_moey
        link
        dansk
        610 months ago

        Det var noget i den stil, jeg overvejede. Og man kan jo lige så godt hjælpe med noget nyttigt, istedet for at sidde og flå sig i pikken. Det kan godt være det er på tide at melde sig under fanerne.