Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • Kresten
    link
    3
    edit-2
    11 months ago

    God morgen. Har læst op på matematik da jeg er på kursus inden start af uni. Det med kvadratsætningerne driller lidt, og ellers differentialregning er røvsygt at lave i hånden. Det er vidst det jeg har at sige om det

    • @DreadPotato@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      2
      edit-2
      11 months ago

      Det er skræmmende hvor lidt man rent faktisk bruger alt det matematik man lærer i både gymnasiet og på uni…jeg bruger i dag nærmest intet af det jeg lærte på DTU. Det afhænger selvfølgelig nok meget af hvad man ender med, men det er min opfattelse, at medmindre man bliver i forskningsverdenen, så er det faktisk ret begrænset hvad man bruger af det.

      • Kresten
        link
        111 months ago

        Jaer. Har dog indtryk af at jeg ikke kommer til at have særligt mange distancerede matematikkursus, f.eks. calculus skal jeg ikke have🤷

        • @farsinuce
          link
          210 months ago

          Linær algebra er vel godt at have brudt hovedet med, hvis man skal arbejde med programmering eller kode…

          Men måske det havde været mere relevant for mig selv, hvis jeg bare havde kastet mig over kodning tidligere i stedet for det krøllede matematik.

          🤷 Indeed.