Hej valdemarskrokollektivet,
Jeg er på udkig efter hot sauce some går langt på literen. Jeg plejede at købe de større Valentino i Bilka da de stadig solgte dem for en del år siden, men siden da har jeg været lidt på herrens mark omkring hvad der bedst kan betale sig.
Har kigget lidt rundt og fandt en side der så ok ud mht. priserne.
Så jeg ville høre om i har bedre råd om købe hot sauces eller bare råd generelt omkring det at lave sin egen hot sauce hjemme? Jeg er frisk på det hele.
Desværre bor jeg i lejlighed, så jeg har ikke gode muligheder for at gro dem hjemme selv. Og sidst jeg prøvede havde jeg et kedeligt tilfælde af sørgemyg der kom med jorden som de bananchiliplanter blev solgt i.
Jeg må tjekke den lokale bazar ud om de har chili til at starte med i så fald.
Mht. sriracha så husker jeg den som lidt for aggressiv i hvidløgssmagen sidst jeg prøvede den, men jeg har for nyligt selv nydt af en god del hvidløg, så kan være jeg kan vænne mig til den nu.
Lige præcis chilier kan jo dyrke ret godt i en lejlighed. Specielt hvis du har sydvendte vinduer.
Elsker også hvidløg, men ikke i min chilisovs. Det smager bare ikke særlig godt når man putter det i på den måde.
På hvilken måde, fermenteret med resten af saucen? For som sagt, når jeg selv putter lidt frisk hvidløg i den pasta sauce jeg laver, hvilket stort set bare er passata med oregano, basilikum og lidt hot sauce, der tilsætter jeg også tit et fed hvidløg. Måske det kunne forbedres ved at stege let i lidt olie for ikke at være for skarp i smagen, men personligt kan jeg godt lide ingredienser der kan konkurrere med chilien.
Har ikke smagt det fermenteret sammen.
Mine smagsløg er gladest for hvidløg der enten er stegt af eller puttet på maden helt friskt. Hvis man bare putter hvidløg i og koger det lidt synes jeg det får en ikke så rar smag.