Michelin og fine dinning er absolut ikke for alle, men jeg synes det er spændende at følge med i udviklingen af danske restauranter og nye tendenser. Jeg voksede op i fattig 80erne og 90erne og har lidt en oplevelse af, at mad dengang var meget discount og ikke nødvendigvis god kvalitet. Der var virkelig mange udkogte grøntsager. Det føles som om at New Nordic Cuisine har været med til at sætte en fokus på gode råvarer, nye teknikker og alternative tilgange til mad.
Har I nogle favoritter blandt restauranterne eller nogen som er blevet overset? Det er fedt at se Aalborg på listen, Alimentum er også virkelig god!
Synes jeg har spist en del lækre steder og tror også jeg bliver sværer og sværer at imponere.
Jeg har været rigtig glad for Støvlet Kathrine i Sorø, men har ikke været der i nogle år nu.
Jeg var for noget tid siden på Blossom som ligger i strandhotellet i Holbæk og er ret nyt - konceptet er at man selv vælger en håndfuld små retter… vi var der i forbindelse med dinning week så vores retter var forudbestemt og men meget lækre! Personalet var også rigtig søde - anbefaling herfra .
Spændende, jeg kender ikke nogen af stederne, men det ser absolut godt ud. Specielt Støvlet Katrine!
Du får også lige en anbefaling til Støvletkatrines herfra. Har før betalt mere for mindre.
Støvlet Katrine er også den jeg varmest kan anbefale af de 2! Gør dig selv tjenesten og gå hele vejen med 6retter og vinmenu - min mand snakkede længe om vinene og de kommer også med en overraskelse eller 2 mellem de bestilte retter, de forstår at forkæle en