• SorteKaninOPMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    1
    ·
    2 hours ago

    Men altså… hvis folket har talt på den måde at 29% føler at indvandring er så stort et problem at de føler sig nødsaget til at stemme på det yderste højre, selvom de minder om Orban/Putin - bør venstrefløjen så ikke også tænke sig lidt om? Højrefløjen har vel ikke monopol på en stram udlændingepolitik. Det synes jeg faktisk vi har set ret tydeligt i Danmark, hvor man jo har set Dansk Folkeparti falde tilbage fordi alle andre partier, selv en del af venstrefløjen, simpelthen har adopteret deres udlændingepolitik. Det var der vist også lidt debat om for et par uger siden da Pia Kjærsgaard annoncerede hendes stop i politik.

    Hvis ikke S havde taget meget af Pias politik, mon ikke også Danmark havde været mere højreorienteret i dag, efterhånden som flere af vælgerne ville blive tvunget i den retning for at få en stram udlændingepolitik igennem?

    Man kan så mene at en stram udlændingepolitik ikke er god, og det kan jeg også godt forstå - men hvis det holder Orban-typerne fra magten, så tager jeg gerne den byttehandel.