Som det er skrevet i titlen, og med Mario dragih’s seneste rapport over den økonomiske styrke i Europa.

Jeg har selv et ønske om at Europa er en økonomisk kæmpe og en stor spiller i denne verden, men det lyder på mange som om at hvis det er noget vi skal opnå så skal de enkelte lande opgive noget egenstyre og lade EU klare mere og mere af politikken, hvilket jeg er fan af… Så længe det er godt for Danmark.

I videoen peger han på velfærdsstaten som et sted hvor der skal spares. Jeg er selv meget splittet om jeg synes at økonomiske dominans er det værd eller om det overhovedet er så slemt nogle af de nævnte ting?

Jeg ville elske at høre jeres tanker da jeg selv er meget i tvivl angående denne område

(jeg er ikke vandt til lemmy derfor kunne denne godt være postet i en undergruppe eller noget, endelig ret og guide mig til forbedringer)

  • Grippler
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    4 days ago

    Som uddannet elektroingeniør der arbejder indenfor pharma (ikke meme, der er/gør jeg rent faktisk) så kunne jeg simpelthen ikke være mere ligeglad med at jeg kunne tjene flere penge i f.eks. USA. jeg har mere end rigeligt med de danske lønninger og jeg betaler hellere end gerne hver eneste skattekrone for, at andre der er mindre økonomisk velstillet end mig kan nyde godt af det. Det ville være et forfærdeligt samfund, hvis ting som uddannelse blev låst bag en økonomiske barriere. Alle skal have mulighed for at uddanne sig, ikke kun forkælede møgunger med rige forældre. Man har i forvejen en stor ulempe når man kommer fra lavindkomst-hjem, der er ikke nogen grund til at tynge dem yderligere bare så jeg kan køre i en endnu større bil og bo i et endnu større hus.