• SorteKaninMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    8
    ·
    1 year ago

    Fatter ikke at det stadig er lovligt at reklamere med gambling. Det burde komme i samme skuffe som cigaret-industrien.

    • Space Sloth
      link
      fedilink
      English
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      Loopholes (hvad fanden kalder man det på dansk?!) bliver benyttet alt for ofte og alt for åbent. Forstår ikke hvordan de ikke bliver lappet af det offentlige. Vi har de regler som er helt åbentlyse om hvad formålet er, og så skøjter de virksomheder rundt om dem alligevel.

      • SorteKaninMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        1 year ago

        Smuthul? Men så vidt jeg ved er det da ikke et smuthul de bruger, det er bare lovligt? Men jeg er ikke sikker

    • dybber
      link
      fedilink
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      Venstre’s argumenter for ikke at forbyde er at folk så i stedet vil gamble på uregulerede gambling sider.

      ”Vores fokus er at bekæmpe ludomani, ikke reklamer. Jeg er bange for, at et reklameforbud vil øge ludomanien, fordi det vil lede spillerne hen på uregulerede markeder på internettet. For vi ved, at de regulerede spilselskaber ikke har interesse i at udbyde spil i Danmark, hvis de ikke må reklamere. Og vi kan bedre holde styr på danskernes spil, hvis det foregår på de regulerede sider med licens,”

      https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/mere-end-hver-10-voksne-har-problemer-med-gambling-nu-er-partier-klar-til-se-paa-reklame

      Apropos gambling, så er denne video om ulovlige gambling hjemmesider og Counter Strike værd at se: https://youtu.be/JT17l53Fkj0

      • SorteKaninMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        1
        ·
        1 year ago

        Jeg tror jeg principielt er uenig. Mener bare det burde være ulovligt og så må de spilselskaber jo enten lukke i Danmark eller overleve uden reklamer. Altså folk ryger da også stadig selvom der ikke må reklameres med det.

  • EvilCartyenOPM
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    1 year ago

    Måske lidt for smart at “renovere” og så bruge stilladset til reklamer.

  • dolle
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    1 year ago

    Artiklen siger det ikke ligeud, men er det sådan at der er et smuthul for hvornår man må sætte reklamer op, så længe at det foregår på et stillads? Eller er stilladser en faktor fordi det bare ikke er praktisk muligt at sætte reklamerne op direkte på bygningen?

    Jeg bor selv op ad en trafikeret vej, og er flere gange blevet kontaktet af folk der gerne vil sætte reklamer på mit plankeværk. Den ene af dem var håndværker og sagde noget i stil med at “hvis kommunen spørger, så siger du bare at vi er ved at lave noget hos dig”. Jeg har sagt nej alle gange på nær den første, fordi jeg sad midt i et videomøde og ikke lige tænkte over det, men bare sagde “ja ja”. Heldigvis var det kun for en kort stund.