Jeg synes Reberbansgade burde gøres til en gådegade i stil med den foran Salling ved Nytorv, dvs. at cyklende og biler med ærinde til gaden stadig have adgang, men at al gennemkørselstrafik blev forbudt, når engang området skal ombygges i forbindelse med lukningen af Sygehus Nord (hvis det da sker i min livstid /s).

Jeg føler mig ikke specielt tryg i den gade, hverken som fodgænger eller cyklist, og flere af mine bekendte siger også at gaden er lige træls som bilist. På trods af dette synes jeg tit der kommer biler fra den vestlige ende med meget høj fart. Er det bare min oplevelse?

Med alle dens mange madsteder og hyggelige atmosfære, er det for mig en oplagt ide. Hvad synes I?

  • @gloriousspearfish
    link
    41 year ago

    Ja, helst sikkert en god ide. Den er så smal at den praktisk talt er ubrugelig til bil-trafik allerede. Gågade der er en god ide.

  • @Caboose
    link
    31 year ago

    Helt enig, gaden er alt for smal til gennemkørsel alligevel - det ville være rart hvis de i det mindste ville tage område mellem læsehesten op til sygehuset.

    Kan være man lige skal kigge på traffikken i forhold til sygehuset, de omliggende boligblokke osv som selvfølgelig skal medtages i beregningen… Men jeg syntes det ville være en god idé ved første tanke især for alle de madsteder der allerede er der som kunne bruge pladsen bedre.

    • LimfjordenOP
      link
      21 year ago

      Ja, præcis hvor meget af gaden der skal lukkes for biltrafik må man lige kigge på, men hvis bare lidt af den lukkes vil det jo heldigvis stoppe gennemkørslen, der er det absolut værste problem.

  • @VonReposti
    link
    21 year ago

    Til en start kan der sættes nogle pæle op i den ene ende, som forhindrer gennemkørsel.

    Jeg er sådan set helt enig. Det er en træls gade at færdes om man er gående eller kørende.

  • @kemmyLilmister
    link
    11 year ago

    jeg tror også at det er en del af planen med området, når (hvis) sygehus Nord bliver afviklet om nogle år.

  • anders
    link
    fedilink
    11 year ago

    @Limfjorden I hvert fald ensrettet som det mindste. Der er slet ikke plads til to biler samt parkerende biler på den gade. Det er altid kaos når man skal køre igennem der.