Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).

Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.

God søndag!

  • KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    2 days ago

    Har en af de uger hvor jeg ikke kan huske hvad jeg har spist. Spøjst som vores hukommelse virker. Kan huske en Hansens flødeis jeg fik i tralleborg i går. Den var OK. Kan dog også huske et tapasfad jeg lavede til mig og hustroen efter ungerne var puttet. Proppede det almindelige på: Noget tørret pølse, oliven og nogle oste ( af gedeost ).

  • President_PyrusMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    3 days ago

    Jeg fortsætter med gode danske efterårs- og vinterretter, så i går kom der en flæskesteg i ovnen, som blev serveret med sovs, kartofler og rødkål. Rødkålen lavede jeg i sidste uge, og hældte på glas. Det holder sig trods alt i evigheder, og smager meget bedre end det man kan købe i butikkerne.

  • bobslaede
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    3 days ago

    Jeg fik tændt op i pizzaovnen og fik lavet lidt forskelligt til os og ungerne.
    Så er jeg nogengange heldig at der lige tilfældigvis er en ekstra klump dej, til frokost dagen efter 😃🍕

    • KlorofylA
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      2 days ago

      Står det ikke i retningslinjerne at man skal poste mad-billeder her inde når man laver pizzaer? 😜 Specielt når man har en pizzaovn!

      • bobslaede
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        1 day ago

        Av! Så må det hellere komme på madplanen igen snart. Så skal jeg nok tage billeder 😃🍕

    • President_PyrusMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      3 days ago

      Jeg sørger også altid for at der er ekstra pizzadej til dagen efter. Dejen blev ver trods alt også kun bedre når den får lov til at hvile et par dage.