Min dejlige kone har besluttet sig at mestre pizzaens kunst. I går aftes blev først forsøg indtaget ved vandkanten. Faconen var måske lidt funky, men smagen var i top!

Begge var lavet på hjemmelavet surdejsbunde

Pizza #1

  • Mascarpone
  • Kartofler i tynde skiver
  • Rosmarin
  • Serranoskinke

Pizza #2

  • Mascarpone
  • Mortadella
  • Pistacienødder
  • Mørk crema di balsamico
  • Syltede rødløg
  • SorteKaninA
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    5 months ago

    De ser gode ud! I forhold til facon går jeg altid bare efter at fylde stålet så meget jeg kan, så den bliver rektangulær i forhold til min ovn. Så er der jo mere pizza per bagning! 😀 Faconen er nok det mindst vigtige.

    • HejMedDigOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      5 months ago

      Størrelsen var lidt tilfældig, da hun ikke viste hvor meget dejen ville hæve

    • over_clox@lemmy.world
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      5 months ago

      Yes you’re right, it’s a little disappointing that they cut a rectangular section out of it. But hey, if they cooked it, they can fold it into a pizza airplane if they want.

      As long as someone eats them and they don’t go to waste, it’s all good to me.

      • EvilCartyen
        link
        fedilink
        arrow-up
        5
        ·
        5 months ago

        They’re discussing the shape, round vs rectangular 🙂

        • over_clox@lemmy.world
          link
          fedilink
          arrow-up
          4
          ·
          5 months ago

          LOL, I know I’m silly and don’t fully understand the language, but I love pizza!

          Damn, now I want a pizza airplane…