Jeg har set at andre lemmy instanser tilsyneladende har fået hul igennem til kbin.socia. Der er ihvertfald pludselig kommet meget mere indhold, når man kigger lokalt på instansen. Men jeg kan stadig ikke finde kbins fællesskaber her. Hwelt specifikt, savner jeg mit daglige fix fra !factorio@kbin.social

Skal @SorteKanin@feddit.dk ind og kilde serveren det rigtige sted på maven?

  • FIST_FILLET@kbin.social
    link
    fedilink
    arrow-up
    8
    ·
    1 year ago

    jeg er stadig lidt i tvivl om hvordan federation virker, men jeg kan i hvert fald se din post her fra kbin.social! håber også at i kan se os :)

  • Andreas
    link
    fedilink
    arrow-up
    7
    ·
    1 year ago

    För att federera med Kbins magasiner måste man slå upp https://kbin.social/m/factorio (komplett URL) i sökfältet. Det går inte att söka efter !factorio@kbin.social eftersom Lemmy tolkar det som om du letar efter /c/factorio@kbin.social vilket är en ogiltig gemenskap.

    Det finns endast 2 inlägg på factorio@kbin.social (“Fatorio” lmao) varav den senaste lades upp för 4 dagar sedan. /c/automation_games@feddit.de är mer aktiv och omfattar också Factorio.

  • lh@kbin.social
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    1 year ago

    Jeg kan følge med i et par communities herovrefra - men jeg kan f.eks. ikke se selvgjortvelgjort. Er det en fejl på feddit.dk, eller er den gal på kbins side?

    • SorteKaninMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      1 year ago

      Det er muligt du først skal importere fællesskabet ved at søge specifikt efter det. Hvis det virker ligesom Lemmy så skal det kun gøres en gang af en enkelt bruger. Men ikke helt sikker på hvordan kbin virker.

      • lh@kbin.social
        link
        fedilink
        arrow-up
        1
        ·
        1 year ago

        Det har jeg også forsøgt på - og den finder nada. Jeg må lige høre ovre på kbin, hvad der foregår…