“Forårsopdatering. Vi introducerer GPT-4o og gør flere funktioner gratis tilgængelige i ChatGPT.”

  • @EvilCartyen
    link
    61 month ago

    Hvorfor er det vi laver de her robotter til at lave kreativt arbejde for kedelige mennesker i steder for at lave robotter der laver kedeligt arbejde for kreative mennesker?

  • @farsinuceOP
    link
    5
    edit-2
    1 month ago

    Den ny opdatering til ChatGPT giver nogle ret hæftige Her vibes. Virksomheden deler selvfølgelig kun deres rockstar øjeblikke her, men det giver precedens for mere intuitiv interaktion med sprogmodeller.

    Note: Denne nyhed er ikke dansk, men vil gerne høre, hvad I føler og tænker om den uanset.

    • @SorteKaninMA
      link
      7
      edit-2
      1 month ago

      Note: Denne nyhed er ikke dansk, men vil gerne høre, hvad I føler og tænker om den uanset.

      Tak fordi du bringer det på banen - jeg synes det er meget interessant.

      Jeg håber virkelig ikke der sidder nogen derude med noget interessant at snakke om som ikke direkte handler om Danmark eller ikke er på dansk og tænker “ej det kan jeg ikke poste på Feddit.dk, det er jo ikke relevant”. Hvis du synes det er interessant, så er det relevant!

      • Limfjorden
        link
        dansk
        31 month ago

        Dette indlæg kunne dog måske være blevet slået op i Teknologi :)

  • @SorteKaninMA
    link
    3
    edit-2
    1 month ago

    Nu har jeg ikke prøvet at lege med den men det lyder jo umiddelbart bare som om den er endnu bedre. Jeg tænker vi nok bare vil se de her modeller langsomt blive bedre og bedre. Det virker i hvert fald ikke til at vi har ramt et loft endnu.

    Det med at den kan finde ud af både tekst, billede og lyd sammenhængende er lidt af en game changer. Altså hvis den kan processere billeder og stemme-kommandoer samtidigt og sammenhængende, hvor langt er vi så reelt fra at vi kan putte den ind i en robotkrop og bruge den til alt mulig forskelligt?

    Personligt venter jeg stadig bare på en robot der kan støvsuge og fylde/tømme opvaskemaskinen. Men kunne man forestille sig robotter til fysisk arbejde, fx i konstruktionsbranchen? Måske ligefrem til mere avancerede opgaver end man lige skulle tro? Og hvad med en hær af AI-programmører som kan tjekke det endelige visuelle resultat af et program og justere funktionalitet derefter? Puha det er mange jobs der måske kun er 10-20 år væk fra at forsvinde.

    Borgerløn kan vi ikke få hurtigt nok.

  • @silver_wings_of_morning
    link
    31 month ago

    Jeg ved for lidt om forskellene men det virker som at de seneste “gennembrud” bare er bedre intrgration, og ikke nødvendigvis en bedre sprogmodel (modulo bedre til at forstå de nødvendige ting der skal til for whatever integrationen er).

    Har der været noget rigtigt gennembrud fra OpenAI siden ChatGPT udkom?

  • king_link1
    link
    21 month ago

    Jeg tror virkelig denne opdatering vil være god for blinde eller halvblinde der skal læse om mælken er for gammel eller andet

    • @farsinuceOP
      link
      11 month ago

      Har du afprøvet “vision”-delen af opdateringen (altså teknologien fra danske Be My Eyes)? Så langt er jeg ikke kommet endnu.