Diverse historier om Kate har floreret ret meget blandt danskere i konspirationsmiljøet på bl.a. Facebook og X.

Som ofte set før, så er der noget der tyder på, at Russiske profiler har været bag spredningen af historierne på sociale medier.

  • @VonReposti
    link
    43 months ago

    Hvornår vægter sikkerheden højt nok til at vi burde lave en omvendt Great Firewall om Rusland? Personligt er jeg meget imod at lave blokader på internettet, men på et eller andet tidspunkt kan vi blive nødt til at indse at det er for the greater good.

    • @SorteKaninA
      link
      53 months ago

      Det ville vel ligeledes gøre det sværere for os at holde øje med det russisk internet og holde styr på hvad der sker der. Jeg tænker også at det mest ville ramme det russiske folk og ikke Putin eller andre ledere. Det ville måske bare føre til yderligere isolation.

      Jeg tror heller ikke det ville stoppe Rusland i at lave propaganda. De ville bare gå udenom firewallen på en eller anden måde.

      • @VonReposti
        link
        43 months ago

        Jeg meget enig. Formålet med sådan en firewall ville i min optik ikke være for at straffe russere, men for at beskytte vestlige borgere. Det vil selvfølgelig gå ud over russerne.

        Jeg kunne forestille mig at hvis Rusland (og lande der aktivt hjalp med at omgå firewallen) fysisk blev afskåret, så bliver det temmelig svært at omgå. Ikke umuligt, men der skal nok ikke mere til førend at mængden af propaganda bliver reduceret.