Du starter med et æbletræ, og du synes det er åndssvagt at æblerne bare går til spilde. Så begynder du at lave cider, og så kommer du i tanke om at man kan lave eddike supernemt hvis man har noget alkohol og en eddikekultur.

Du får fat i en, og du dumper den og noget cider i en drinksdispenser med noget klæde over og en elastik omkring. Så venter du fire måneder og tapper på flaske og føler dig sej.

  • President_PyrusMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    9 months ago

    Ølbrygning er bestemt på min liste over fremtidige madprojekter. Jeg har prøvet det en enkelt gang i faget teknologi på HTX. Desværre bor jeg i en lille etværelses lejlighed, så pladsen er ikke rigtig til det.

    • Isbjerg
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      9 months ago

      Jeg brygger selv kun 3,5 L af gangen og med maltekstrakt udover kornet. Det er til at overkomme. Jeg bruger opskrifterne i denne bog: denne bog.