Han er bare sindssyg. Ekstrem præstation.

  • @MaxOP
    link
    dansk
    6
    edit-2
    1 year ago

    Ja, så er jeg tilbage med endnu en dansk etapesejr. Nu er jeg ikke gammel og garvet Tour de France-seer, men det Vingegaard lige gjorde, er noget af det vildeste jeg nogensinde har set i cykling. Helt sindssygt. Med det sagt, tillad mig nu igen lidt fejring: DANMARK DANMARK DANMARK! osv.

    • mifan
      link
      dansk
      61 year ago

      Jeg har set Tour’en siden starten af 90’erne, jeg har aldrig set noget lignende. Jeg nåede undervejs at sammenligne med Indurain, men selv hans vildeste enkeltstarter tror jeg ikke har været så crazy, som det Jonas lige gjorde der.

      Jeg diskuterede med kollegaer i dag, som mente, at Pogacar også så lidt ramt ud - det sagde kommentatorerne også - men jeg tror altså de glemmer, at hvis man tager Jonas ud af ligningen, så kørte Pogacar altså en rigtig god enkeltstart også.

      • @President_PyrusM
        link
        dansk
        41 year ago

        Hvis man tager situationen i dag med, så tror jeg bestemt at Pogacar var ramt. Hvis du ikke så det, så tog Vingegaard 5 minutter og 45 sekunder på Pogacar.

        • mifan
          link
          dansk
          31 year ago

          Jeg så det, og det var vildt. Gårsdagens enkeltstart vil jeg stadig mene var flot fra Pogacar. Ikke ud over det forventede, men stadig godkendt - han var bare oppe mod overmagten.

          Men når man tager i dag med i liningen, så er der nok noget dee tyder på, at forårets uheldige optakt for Pogacar er begyndt at vise sine tegn. Han har ikke mere at give af.

  • @LightningHaqeem
    link
    dansk
    51 year ago

    Det var helt crazy. Så fandt tadej da ud af hvor det skab skulle stå

  • @CrateDane
    link
    dansk
    51 year ago

    Nåede lige at blive bange for han havde lagt for hårdt ud. Nope, han var bare bedst hele vejen.