Fish and chips, som jeg fik til frokost i Gatwick airport på vejen hjem fra London. Det er en skøn ret, som jeg burde prøve at lave selv på et tidspunkt!

  • sunbeam60
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    11 months ago

    Nu har jeg boet i UK i snart 23 år og jeg fatter stadig ikke, hvad det er folk kan lide ved fish og chips. Fisken er sådan lidt sprød, lidt slatten, chipsene er altid lidt bløde fordi de har ligget inde l kassen sammen med en dampende fisk. Og mushy peas - bvadr.

    Giv mig Toad in the Hole alle dage.

    • SorteKaninA
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      11 months ago

      For mig er det mest en nem ret og så er det en rigtig god undskyldning for at mæske sig i remoulade.

      • sunbeam60
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        11 months ago

        Ja det ville englænderne jo rynke på næsen over. Men hvis man må spise remoulade til, så tror jeg godt den kan blive spiselig.