Hejsa

Øhm jeg går hermed meget i tvivl om hvorvidt jeg skal blokere !denmark fra mit feed, da det umiddelbart bare er ren og skær bots, hvis eneste formål er at referere til tråde på r/denmark.

Så nu er jeg egentlig nysgerrig efter hvad det overordnede formål er med det feed?

  • @SorteKaninMA
    link
    6
    edit-2
    1 year ago

    Det er noget @Andreas@feddit.dk har sat op. Det har intet med Feddit.dk at gøre. Du kan blokere fællesskabet så vil det ikke være i dit feed.

    Jeg kan godt se pointen med at ville se Reddit indhold uden at skulle gå på Reddit - men jeg synes hellere man bare skulle prøve at lave indhold her.

    Desuden er den Denmark bot lige nu ansvarlig for en stor del af kommentarerne og indlæggene i Feddit.dks database. Lige nu er det ikke et kæmpe problem men det tilføjer da noget belastning til systemet som ikke stammer fra det naturlige antal af brugere.

    • @DenSortePingvinOP
      link
      61 year ago

      Jamen er det egentlig ikke bare “bloat” hvis der ikke er nogen som kommenterer der, og hvis der endelig er nogen som kommenterer, bliver det så videreført til r/denmark?

      • @SorteKaninMA
        link
        31 year ago

        Jamen er det egentlig ikke bare “bloat” hvis der ikke er nogen som kommenterer der

        Det kommer vel an på om man gerne vil se det eller ej. Jeg ved ikke hvor mange der bruger det. Og igen, det har ikke noget med mig eller Feddit.dk at gøre, det er bare en anden instans ligesom alle andre.

        bliver det så videreført til r/denmark?

        Nej, så vidt jeg forstår.

      • Andreas
        link
        21 year ago

        Jag skapade botten som ett sätt för feddit.dk-användare - som till stor grad rekryterades från /r/Denmark - att följa communityt utan att förse Reddit med användartrafik och bidrag. Dess syfte är att uppmuntra folk som saknar Reddit att tillbringa mer tid på Feddit och bidra till gemenskapen här, istället för att återvandra till Reddit för att följa deras favoritcommunities.

        Våra kommentarer vidarebefordras inte till /r/Denmark, !denmark är ett arkiv av subben.

      • @quint
        link
        11 year ago

        Jeg bruger det en gang imellem, så jeg er meget glad for at Andreas har sat det op (tak). En gang i fremtiden når der er mere aktivitet her vil jeg nok ikke længere bruge det.

    • Andreas
      link
      11 year ago

      Jag kan prova en deployment av Lemmy som regelbundet kör SQL-kommandon som rensar en gemenskaps inlägg och kommentarer från databasen, i detta fall !denmark@leddit.danmark.party, när de blir för gamla. Det blir något i stil med att Postgres-innehållaren kör DELETE FROM posts WHERE community = [!denmark:s ID] AND timestamp < [unix time] dagligen. Detta frigör utrymmet i databasen gentemot vanliga raderingar som endast gör innehållet osynligt för användarna, men de blir kvar i databasen. Om det räcker med att radera innehållet från forumet är det en lättare uppgift som AutoModerator kan hantera.

      Jag vill också poängtera att merparten av lagringsutrymmet som !denmark tar upp just nu är cachade bilder som länkas på Reddit. Textinnehållet i kommentarerna står för en väldigt liten del av utrymmet, bara några bytes vardera. Enligt den här kommentaren rensar pict-rs cachade bilder efter en vecka så !denmark kommer inte belasta databasen till stor grad.

    • Andreas
      link
      01 year ago

      Håber at min første kommentar ikke var forvirrende – jeg forenkler løsningerne på /c/denmark:s dataforbrug:

      1. Fjern indlægene fra databasen – kun serverejeren kan udføre dette. Det frigør lagringsplads i databasen.

      2. Fjern indlægene fra forumet – alle med adminrettigheder kan udføre dette. Indlægene mærks som fjernet og bliver usynlige for vanlige brugere, men de bliver siddende i databasen og tager op plads.

      Indholdet på /c/denmark tager ikke så meget plads i databasen fordi det er kun tekst, der lagres for evigt. Billederne bliver fjernet om en uge.

  • Meldrik
    link
    fedilink
    51 year ago

    Det kommer jo ikke på dit feed, men på “all”. Medmindre du abonnere på !denmark.