• renard_roux@beehaw.org
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    edit-2
    9 months ago

    Konen får billetter til Pink-koncert i Parken (update: stor succes!).

    Pigerne (4 og 7), som er meget musik-interesserede, får Let’s Sing og mikrofoner til PS4 (update: de skulle lige forstå konceptet først, men nu stor succes!), samt Outfoxed! (som jeg er begyndt at frygte ikke når frem i tide; købte på Amazon den 5. fra en forhandler jeg troede var lokaliseret i Tyskland, men i går opdagede sender fra UK, og har givet mig et defekt Royal Mail tracking number 😓 Og nu har jeg den vidunderlige import-told at se frem til, samt PostNords psykotiske honorar for at opkræve pengene. Hvis spillet da nogensinde når frem… (update: stadig ikke nået frem 😖!)).

    Min far og hans kæreste har bedt om ikke at få gaver. Min mors mand får steakknive til sommerhuset (update: stor succes!). Min mor får nogle juledekorationer jeg selv har designet (og som hun har ønsket sig), vist nok også til sommerhuset (update: stor succes!).

    Ud over det har jeg haft hovedet begravet i en deadline, og konen har trukket det meste af læsset, så ved ikke helt præcist hvad den udvidede familie får 😓 Jo! Hendes nevø, som netop har fået kørekort og har købt sin første bil, får fuzzy dice til bakspejlet, en Wunderbaum (har glemt hvilken duft (update: det var “new car”!)), og et par andre kitsch-ting til bilen 😊