• @SorteKaninOPMA
    link
    78 months ago

    Synes det er lidt trættende med den måde beregninger som denne bruges til at retfærdiggøre politik. Lidt det samme som Store Bededag.

    Det virker som om de allerede har taget beslutningen og så skal de bare lige have nogle embedsmænd til at finde på en beregning der på en eller anden måde viser at det er en god beslutning. Altså det er da tydeligt at de ikke har besluttet sig for det her fordi ministeriet kommer til ministeren og siger “nu skal du høre, vi kan faktisk gøre 4000 børn mindre fattige om 22 år”.

    • @cute_astronaut
      link
      18 months ago

      og det kommer jo ikke til at ske alligevel, en hver regering er meget glad for at lave reformer der først koster noget om 20-30 år og de ved at de maks. sidder der i fire år, derefter laver de så en ny reform, for det var jo den forrige regering der lavede den anden, også selvom det var dem der også sad der før. Der kommer aldrig til at ske noget med mindre de laver det så det træder i kraft øjeblikkeligt, og det ved de også godt, men det sælger stemmer og så kan de komme ind og bestemme igen, selvom de egentlig hellere vil ud og have et andet job i det private.